Het cruiseschip met de ondergaande zon achter de Nijl.

360 graden panorama tour op het cruiseschip


Loading...

Panorama foto's die laten zien hoe het cruise schip er van binnen uit ziet.

Video van het Nijl cruiseschip

Waar je vakantie bestemming ook ligt, vanaf het moment dat je uitgekozen hebt waar je naartoe zal gaan, worden de vlinders in je buik geactiveerd. Verwachtingen mixen zich met dagdromen over je tijd in oorden anders dan de jouwe. Even weg van de dag tot dag bezigheden, en er lekker even tussen uit. De reis begint het overbruggen van de afstand naar je bestemming. Verre reizen beginnen veelal met de het vliegtuig en uiteraard ook je reis naar Egypte. De vlucht gaat over Duitsland, de alpen, Griekenland, de middellandse zee, de woestijn en de droge wadi's van Egypte.

De goede vakantie tijden breken aan, je krijgt de eerste indrukken van het land op het vliegveld en onder weg naar je cruiseschip. Echt leuk word het pas, als je op je boot aankomt en verrast word met je onderkomen voor de aankomende tijd. De uitzichten vanaf het top dek zijn geweldig en ook binnen ziet het cruise schip er fantastisch uit. Je kamer is schoon en heeft een grote pui waar je van het uitzicht kan genieten.

In het restaurant staan de tafels rij aan rij en aan het buffet hoeft je nooit lang te wachten. Veel keuze is er uit zowel de warme- als koude keuken. Het eten is echt heerlijk en tijdens ons kerst diner, hebben de koks het allemaal nog kleurijker en uitgebreider gemaakt. Wij zullen deze mooie cruisetocht over de nijl niet snel vergeten!

Bekijk ook het verslag van de boot en neem een kijkje in de hut, keuken, de bar en op het dek: Beschrijving boot